Επεισόδια στο Μενίδι

Από επεισόδια στιγματίστηκε το παιχνίδι του Αχαρναϊκού με τον Άρη, τα οποία έλαβαν χώρα, σε μεγάλη απόσταση από το γήπεδο του Μενιδίου.

Eπεισόδια έγιναν σε μεγάλη απόσταση από το γήπεδο του Μενιδίου, μεταξύ οπαδών του Άρη και της ΑΕΚ.

Οι φίλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης ήταν προγραμματισμένο να φτάσουν στο γήπεδο του Μενιδίου, με την συνοδεία της Αστυνομίας.

 

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε, με συνέπεια γύρω από το γήπεδο να δημιουργηθούν εστίες μάχης ανάμεσα στους φίλους της ομάδας της Θεσσαλονίκης αλλά και στους αντίστοιχους της Ένωσης.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα σύμφωνα με πληροφορίες να υπάρξουν καμένα αυτοκίνητα, ζημιές σε τζαμαρίες και στον τοίχο του Δημαρχείου, με την Αστυνομία να προσπαθεί να σταματήσει τα επεισόδια προκειμένου να απομακρύνει τους οπαδούς των δύο ομάδων.

Αποτέλεσμα αυτών ήταν η καθυστέρηση της εισόδου των φίλων του Άρη στο γήπεδο, οι οποίοι μπήκαν στο 20΄ 100 περίπου ατόμων με αρκετούς εξ αυτών να έχουν διακριτικά η μπουφάν της ΑΕΚ, κατευθύνθηκαν στην πλευρά που ήταν οι φίλοι του Άρη, όπου υπήρχαν μόνο μεμονωμένοι φίλοι της ομάδας αφού δεν είχαν φτάσει μέχρι τότε οι οργανωμένοι των «κιτρίνων» στο γήπεδο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.