Τελευταίοι οι οργανωμένοι για τον τελικό στο Αλεξάνδρειο!

Ο Παναθηναϊκός προέβη σε μια κίνηση που θα συζητηθεί, καθώς εν αντιθέσει με ό,τι αναμενόταν, άφησε τους οργανωμένους τελευταίους στην λίστα προτεραιότητας των εισιτηρίων για τον τελικό με τον Άρη!

Σε μια κίνηση που θα συζητηθεί και θα σχολιαστεί από την «πράσινη» ΚΑΕ. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγυεμα τηε Τετάρτης το τριφύλλι για τα εισητήρια με τους κίτρινους  (18/2, 17:00), υπήρξε ένα σημείο – κλειδί: «Σε περίπτωση που η ζήτηση είναι μεγαλύτερη των διαθέσιμων εισιτηρίων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την κατηγορία του εισιτηρίου διαρκείας».

Στην ουσία, εισιτήρια για το μεγάλο παιχνίδι του Κυπέλλου θα πάνε στους οργανωμένους μόνο αν… μείνουν από τους υπόλοιπους κατόχους διαρκείας και μόνο αν οι οπαδοί έχουν συνδεσμιακό διαρκείας!

 

Εν ολίγοις, όσοι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν συνδεσμιακό διαρκείας, το οποίο είναι το πιο φτηνό στην παραπάνω λίστα, είναι οι τελευταίοι στη σειρά προτεραιότητας. Παράλληλα, όσοι οπαδοί του «τριφυλλιού» δεν έχουν κάρτα διαρκείας, δεν δικαιούνται ένα από τα 1.100 εισιτήρια που θα διατεθούν στους έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης για τον τελικό με τον Άρη, σύμφωνα με την «πράσινη» ανακοίνωση.

Πρόκειται για μια κίνηση που μπορεί να συμβάλει θετικά στην ομαλή διεξαγωγή του τελικού και θα συζητηθεί.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.