Κόλπο γκρόσο Αγγελόπουλου για νέο γήπεδο στο ποδηλατοδρόμιο!

O Μάκης Αγγελόπουλος έχει στα σκαριά ένα έργο ζωής για την ΑΕΚ.

Στα σχέδια του Μάκη Αγγελόπουλου για την ΑΕΚ είναι πραγματικά μεγάλα! Το αφεντικό της μπασκετικής ΑΕΚ έχει αληθινό όραμα για την ομάδα της καρδιάς του κι αυτό δεν αποδεικνύεται μόνο από όσα έχει κάνει ως τώρα για να επανέλθει η “Βασίλισσα” στην κορυφή αλλά από όσα σκοπεύει να πράξει και μάλιστα στο σύντομο μέλλον!

Αρκετοί παράγοντες έχουν επενδύσει στις ομάδες που αγαπούν, πολλοί είναι εκείνοι που έχουν κάνει τεράστιες (ανάλογα με τις δυνατότητες τους) οικονομικές θυσίες για να δουν την αγαπημένη ομάδας τους ψηλότερα.

 

Στην περίπτωση του Μάκη Αγγελόπουλου μιλούν μόνα τους οι ατελείωτες αλλαγές παικτών, που απαιτούν οικονομική “αιμορραγία”, το buyout για την απόκτηση προπονητή από τα πάνω ράφι όπως είναι ο Γιούρι Ζντοβτς, οι μεγάλες επενδύσεις σε ταλαντούχους νεαρούς…

Ωστόσο η τεράστια κίνηση που ετοιμάζεται να κάνει ο πρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ για την ΑΕΚ είναι η απόλυτη επιβεβαίωση οτι έχει πραγματικά όραμα για την ομάδα του. Πρόσφατα δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε πως επεξεργάζεται δύο λύσεις για να αποκτήσει η ΑΕΚ δικό της γήπεδο.

Η βασική λύση αφορά μια ιδέα ριζοσπαστική, αλλά καθόλα εφικτή και ουσιαστικά πανέξυπνη. Γιατί η εγκατάσταση υπάρχει, θα προσφέρει σε ελάχιστο χρονικό διάστημα γήπεδο στην ΑΕΚ και χωρίς μάλιστα την υποχρέωση να μετακομίσει πολύ μακριά από το μεγαλοπρεπές αλλά και αχανές ΟΑΚΑ, το οποίο είναι αλήθεια οτι καθότι δεν είναι ιδιόκτητο αλλά και εξαιτίας της “συγκατοίκησης” με τον Παναθηναϊκό δεν αποτελεί το “σπίτι” της ομάδας.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ, λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες έχει εκπονήσει σχέδιο προκειμένου να αποκτήσει το ποδηλατοδρόμιο που βρίσκεται εντός των εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού συγκροτήματος. Οι πληροφορίες που διέρρευσαν αναφέρουν πως υπάρχει δυσκολία στη συντήρηση και τη χρήση του γηπέδου από την ομοσπονδία ποδηλασίας και η ΑΕΚ μπορεί να δώσει τη λύση σε μια win-win συμφωνία.

Διότι μια τέτοια εξέλιξη θα προσφέρει ένα σύγχρονο γήπεδο στην ΑΕΚ όπου ο κόσμος της ομάδας θα δημιουργεί “καυτή” ατμόσφαιρα σε κάθε ματς, η Ομοσπονδία Ποδηλασίας θα ξεφύγει από ένα δυσβάστακτο οικονομικό βάρος, ενώ τέλος και η Πολιτεία θα είναι κερδισμένη από τη συμφωνία καθώς θα της αποφέρει έσοδα και θα σώσει μια εγκατάσταση που δεν κόστισε λίγα στον ελληνικό λαό.

Στα χαρτιά η χωρητικότητα του γηπέδου φθάνει τους 5.250 θεατές, όμως με τις παρεμβάσεις (αφού η πίστα είναι μεγάλη, ο αγωνιστικός χώρος μπορεί να κατέβει κι άλλο και να τοποθετούν επιπλέον κερκίδες) που θα γίνουν θα προστεθούν περισσότερες απο 3.000 θέσεις!

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το έργο μπορεί να είναι έτοιμο σε λιγότερο από έναν χρόνο και αυτό που απομένει για να γίνει το deal είναι να βρεθεί ο χώρος που θα μεταστεγαστεί η ποδηλασία.

Εφόσον το υφυπουργείο Αθλητισμού και ο κ.Γιώργος Βασιλειάδης βρουν χώρο που θα μπορεί να φιλοξενήσει το ποδηλατοδρόμιο και θα συμφωνήσει η ομοσπονδία ποδηλασίας, θα ξηλωθεί η ξύλινη πίστα για να μεταφερθεί και ακολούθως θα αρχίσουν από την κατασκευαστική εταιρεία που θα αναλάβει το project, οι εργασίες για να μετατραπεί η εγκατάσταση σε γήπεδο μπάσκετ 8-9 χιλιάδων θέσεων, που μπορεί να μετατρέψει την έδρα της ΑΕΚ σε κούκλα και… καμίνι μαζί.

Και παράλληλα ο Μάκης Αγγελόπουλος θα έχει αφήσει στην ΑΕΚ ένα έργο ζωής, που θα μνημονεύεται για πάντα…

Πηγή:sdna.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.