Κίνηση ματ από τον Άρη

Εντολή για την κατάθεση ένστασης σχετικά με την συμμετοχή του Φιορίν Ντουρμισάι, στον αγώνα της Λαμίας με την Σπάρτη, έδωσε στο νομικό επιτελείο του Άρη ο πρόεδρος των «κιτρίνων» Θεόδωρος Καρυπίδης.

Η Προθεσμία μέχρι την προσεχή Τετάρτη (22/2), έχουν οι ομάδες που έχουν έννομο συμφέρον, προκειμένου να καταθέσουν ένσταση σχετικά με την αντικανονική όπως θεωρούν συμμετοχή του Φιορίν Ντουρμισάι στον αγώνα της Λαμίας με την Σπάρτη.

Πρώτος αναμένεται να το πράξει ο Άρης και μάλιστα μέσα στην Τρίτη (21/2), καθώς ο πρόεδρος της ομάδας της Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Καρυπίδης, έδωσε εντολή στο νομικό επιτελείο των «κιτρίνων» για να κατατεθεί η ένσταση με στόχο τον μηδενισμό της Λαμίας στο εν λόγω ματς, αλλά και την αφαίρεση των τριών βαθμών.

Η υπερασπιστική γραμμή του Άρη, θα βασιστεί στο ότι η προκήρυξη του πρωταθλήματος, υπερισχύει του ΚΑΠ. Εκτός όμως από τον Άρη, εντολή στο νομικό του επιτελείο να ψάξει το συγκεκριμένο θέμα και να κινηθεί ανάλογα, έχει δώσει και ο ΟΦΗ, ενώ όσον αφορά τις προθέσεις της Σπάρτης παραμένουν άγνωστες.

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.