Επίθεση «Γαύρου» σε Κόκκαλη και αιχμές

Ιδιαίτερη έκπληξη προκαλεί σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Γαύρος», που εξαπολύει επίθεση στον Σωκράτη Κόκκαλη. Ο ιστορικός πρόεδρος και αναγεννητής της ΠΑΕ κατηγορείται εμμέσως πλην σαφώς για τη σχέση του με τον Θωμά Μητρόπουλο και συνεργασία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Στο δημοσίευμα αναφέρονται: «Την εποχή που ο Μαρινάκης υψώνει το παράστημά του και στέκει ολομόναχος κυματοθραύστης κάθε σε κάθε κακόβουλη επίθεση… Εσύ Σωκράτη τι κάνεις; Πού βρίσκεσαι; Πού ‘παίζεις’; Η φιλία και η σχέση με τον… ‘εξυγιαντή’ Θωμά και οι συνεργασίες με τον ΟΠΑΠ, έχουν δημιουργήσει πολλαπλά και αναπάντητα ερωτηματικά στον ερυθρόλευκο κόσμο».

inner

Επίσης αναφέρεται: «Δεν θα μπορούσα ποτέ να πιστέψω ότι ο Σωκράτης όχι απλά δεν βοηθά, αλλά και παρέχει κάποιου είδους μορφής στήριξη σε αναγνωρισμένους εχθρούς του θρύλου, όπως π.χ. τον προσκείμενο στην πλευρά της άθλιας, νοσηρής και ρυπαρής ‘εξυγίανσης’, Θωμά Μητρόπουλο. Δεν θέλω επίσης να πιστέψω ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει κάποιου είδους ‘σύνδεση’ ή ‘σχέση’ που να αφορά τον αγωνιστικό τομέα και τον Ολυμπιακό μας, ανάμεσα στον Σωκράτη και τον ΟΠΑΠ του Μελισσανίδη».

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.