Εξελίξεις στον ΑΡΗ

«Φουντώνουν» τα σενάρια για τη συνέχεια της καριέρας του Καββαδά.

Αρκετοί Ελληνες αθλητές έχουν πάει στην Τουρκία. Ο τελευταίος χρονικά είναι ο ποδοσφαιριστής, Ανδρέας Βασιλόγιαννης, ο οποίος από την Λαμία μεταπήδησε στην Ουμράνιεσπορ. Δεν αποκλείεται στη γειτονική χώρα να τον ακολουθήσει μπασκετμπολίστας.

Ο λόγος για τον Βασίλη Καββαδά, o οποίος είναι στην πόρτα της εξόδου από τον Άρη. Ο διεθνής σέντερ δεν έχει μείνει ακόμα ελεύθερος από τους Θεσσαλονικείς, ωστόσο του οφείλονται χρήματα, για τα οποία αν δεν λάβει εγγυήσεις μέσα στις επόμενες μέρες, θα καταθέσει προσφυγή.

Συνεπώς, ο Έλληνας παίκτης δεν έχει μέλλον στον Άρη και ήδη εξετάζει τις προοπτικές που έχει για το εξωτερικό. Άλλωστε, υπάρχει ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του από τουρκικές ομάδες, που είναι πολύ πιθανό να μεταφραστεί σύντομα σε κάποια επίσημα πρόταση.

Πάντως, δεν αποκλείεται ο Καββαδάς να παραμείνει κάτοικος Ελλάδας, απλά να μετακομίσει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα. Και αυτό γιατί δεν είναι μόνο οι Τούρκοι που τον τσεκάρουν, αλλά φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο και της ΑΕΚ, η οποία έχει ήδη αποκτήσει τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του, Βασίλη Ξανθόπουλο!

Αρκετοί Ελληνες αθλητές έχουν πάει στην Τουρκία. Ο τελευταίος χρονικά είναι ο ποδοσφαιριστής, Ανδρέας Βασιλόγιαννης, ο οποίος από την Λαμία μεταπήδησε στην Ουμράνιεσπορ. Δεν αποκλείεται στη γειτονική χώρα να τον ακολουθήσει μπασκετμπολίστας. Ο λόγος για τον Βασίλη Καββαδά, o οποίος είναι στην πόρτα της εξόδου από τον Άρη. Ο διεθνής σέντερ δεν έχει μείνει ακόμα ελεύθερος από τους Θεσσαλονικείς, ωστόσο του οφείλονται χρήματα, για τα οποία αν δεν λάβει εγγυήσεις μέσα στις επόμενες μέρες, θα καταθέσει προσφυγή. Συνεπώς, ο Έλληνας παίκτης δεν έχει μέλλον στον Άρη και ήδη εξετάζει τις προοπτικές που έχει για το εξωτερικό. Άλλωστε, υπάρχει ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του από τουρκικές ομάδες, που είναι πολύ πιθανό να μεταφραστεί σύντομα σε κάποια επίσημα πρόταση. Πάντως, δεν αποκλείεται ο Καββαδάς να παραμείνει κάτοικος Ελλάδας, απλά να μετακομίσει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα. Και αυτό γιατί δεν είναι μόνο οι Τούρκοι που τον τσεκάρουν, αλλά φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο και της ΑΕΚ, η οποία έχει ήδη αποκτήσει τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του, Βασίλη Ξανθόπουλο!

Πηγή:.sportdog.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.