Δεν υπάρχει αυτό που θα κάνει στο γήπεδό της η ΑΕΚ

Μια καταπληκτική ιδέα είχανε οι άνθρωποι της «Ένωσης»…

Τις τελευταίες τρεις ημέρες, το οικόπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια έχει αποκτήσει και πάλι ζωή, με τις μπουλντόζες να εκτελούν εργασίες καθαρισμού για τον αγιασμό που θα γίνει την προσεχή εβδομάδα πριν από την έναρξη των έργων για την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς». Την άδεια οικοδομής της οποίας την περιμένουν στην Ένωση στις αρχές της εβδομάδας, μιας και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όλες οι εκκρεμότητες έχουν πια τακτοποιηθεί.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι άνθρωποι της ΑΕΚ πλέον έχουν αρχίσει να… βλέπουν πιο μπροστά. Εν αναμονή της άδειας Δευτέρα ή Τρίτη και έχοντας προγραμματίσει ήδη τα πάντα για τη γιορτή της έναρξης των έργων, ασχολούνται με τα επόμενα βήματα. Και ένα από αυτά αφορά τη μορφή που θα έχει το εργοτάξιο που θα στηθεί στο οικόπεδο της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η περίφραξη του εργοταξίου θα αποτελείται από φωτογραφικές συνθέσεις με μεγάλες στιγμές της ΑΕΚ, καθώς στόχος του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι από την πρώτη μέρα να δηλώνεται ξεκάθαρα και να γίνεται σαφής η επιστροφή της ομάδας στο σπίτι της, στην ιστορική της έδρα…

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.