Απόφαση-σταθμός για τις μεταγραφές στην Αγγλία!

Η Premier League αλλά και η Football League φαίνεται οτι έχουν αποφασίσει να φέρουν τα πάνω κάτω στο μεταγραφικό παζάρι…

Όπως μετέδωσε το «Sky Sports», οι 20 ομάδες της Premier, όπως και οι υπόλοιπες 72 της Football League (EFL) θα θέσουν από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στο «τραπέζι» των συζητήσεων το να ολοκληρώνεται η θερινή μεταγραφική περίοδος πριν από την έναρξη των πρωταθλημάτων τον Αύγουστο, ούτως ώστε όλες οι ομάδες να έχουν διαμορφωμένα τα έμψυχα υλικά τους, προτού ξεκινήσει η κάθε σεζόν.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες λένε πως η συγκεκριμένη αλλαγή έχει εν πολλοίς θετική απήχηση, μιας και έχει υποστηριχθεί πως ένα τέτοιο μέτρο θα συμβάλλει εφεξής στην ομοιογένεια των συνόλων.

Πάντως, έχει εκφραστεί και η αντίθετη άποψη, κατά την οποία, ανταγωνιστικά προς το αγγλικό πρωτάθλημα, όπως το ισπανικό ή το ιταλικό, θα έχουν παραπάνω χρόνο για να προχωρήσουν σε βελτιωτικές κινήσεις, γεγονός που εγείρει ορισμένες ανησυχίες αναφορικά με το πόσο θα εξακολουθήσει το «προϊόν» να είναι το ίδιο ελκυστικό και ανταγωνιστικό σε σύγκριση με τις υπόλοιπες ισχυρές λίγκες της Ευρώπης.

Για να εγκριθεί ο νέος αυτός κανονισμός απαιτείται να τον υπερψηφίσουν οι 14 από τις 20 ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, κάτι που αναμένεται να μαθευτεί τον επόμενο μήνα, όταν και οι εκπρόσωποι αυτών θα συζητήσουν αναλυτικά το εν λόγω θέμα.

Πηγή:sportdog.gr

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.