Φουλ για αφαίρεση βαθμών

Ζόρικη η κατάσταση!

Η προσφυγή που έχει καταθέσει ο Γενς Βέμερ κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκδικάστηκε κανονικά σήμερα από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ και φαίνεται ότι πηγαίνουμε ολοταχώς προς αφαίρεση βαθμών!

 

«Πρέπει να πάρουμε αναβολή, δεν γνωρίζουμε το αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έχει διακοπεί το πρωτάθλημα, μειώνονται τα έσοδά μας, το είπε και η FIFA. Δεν προκύπτει από πουθενά ότι αν δεν δώσεις μια δόση σε ποδοσφαιριστή πρέπει να υποβιβαστεί ο σύλλογος, θα βρούμε τα χρήματα αλλά χρειαζόμαστε χρόνο. Δεν μπορούν να ζητάνει 500.000 ευρώ, εδώ δεν έχουμε 50 χιλιάδες», ήταν το σχόλιο του Βασίλη Κωνσταντίνου, αλλά το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα του Παναθηναϊκού.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του Γενς Βέμερ, Πάρης Ατλαμάζογλου, σχολίασε ότι «η διακοπή ευνοεί τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα έχει περισσότερο χρόνο για να συγκεντρώσει και να δώσει τα χρήματα. Είναι πολύ νωπό το συμφωνητικό που υπογράψαμε και δεν έγινε τίποτα. Έχω βαρεθεί να ασχολούμαι συνέχεια με τον Παναθηναϊκό, έχουμε κι άλλες δουλειές!»

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.