Βαθιά το χέρι στην τσέπη ο Σαββίδης

Φοβερά πράγματα από το αφεντικό του ΠΑΟΚ!

Όσο κοστίζει μια τηλεοπτική άδεια, δηλαδή 35 εκ ευρώ, λέγεται ότι θα είναι το ύψος της επένδυσης για το νέο πρόγραμμα του «Epsilon»! Το ποσό είναι τεράστιο και μάλιστα επειδή το νούμερο έχει κυκλοφορήσει στη διαφημιστική αγορά, με αποτέλεσμα να το έχουν πληροφορηθεί οι ανταγωνιστές του καναλιού… Οι υπόλοιποι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν θορυβηθεί! Δικαίως φυσικά, διότι αν όντως επενδυθεί αυτό το ποσό και δεν μείνει μόνο ως πρόθεση της ιδιοκτησίας του καναλιού… αναμφισβήτητα θα υπάρξει σημαντική πίεση.

Το πρόβλημα λοιπόν είναι να επενδυθεί σωστά το συγκεκριμένο ποσό και όχι να σκορπιστεί σε ξεπερασμένα project… Διότι δεν φθάνει μόνο να διαθέτει κανείς τα χρήματα για να χτίσει ένα κανάλι, αλλά τα στελέχη του να ξέρουν και να το επενδύσουν, ώστε να έχουν κέρδος σε επίπεδο διαφήμισης και τηλεθέασης.

Έτσι οι μέχρι στιγμής κινήσεις της διοίκησης του σταθμού (μέσω των επίσημων ανακοινώσεων και όχι οι προθέσεις που διαρρέονται), μπορεί να προδίδουν μια αβεβαιότητα… Ωστόσο, θα ήταν άδικο αν δεν πιστωθεί η αποκλειστική συνεργασία που υπέγραψε ο σταθμός με τους σεναριογράφους Βασίλη Ρίσβα και Δήμητρα Σακαλή, το δίδυμο των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών «Πενήντα – Πενήντα», «Μαύρα μεσάνυχτα» και η «10η Εντολή»!

Πηγή: enimerosi24.gr

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.