Ρεπορτάζ-Βόμβα για Σαββίδη!

Νέο ενδιαφέρον Σαββίδη για τηλεοπτικό σταθμό.

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει μπει δυναμικά και στο χώρο των ΜΜΕ και έτσι στην Κύπρο το όνομά του εμπλέκεται σε ενδιαφέρον για τηλεοπτικό σταθμό.

Χαρακτηριστικά το cyprustimes αναφέρει: «Ραγδαίες εξελίξεις όσον αφορά τη διεύθυνση του TV ONE αναμένεται να φέρει η τρέχουσα εβδομάδα, καθώς οι συζητήσεις της Αρχιεπισκοπής με τους ενδιαφερόμενους να αναλάβουν τα ηνία βρίσκονται ήδη σε προχωρημένο στάδιο.

Η απόφαση για αποχώρηση της Εκκλησίας από το κανάλι και η υπενοικίαση του για κάποια χρόνια έχει ληφθεί εδώ και καιρό και όλες οι προτάσεις που βρίσκονται στο τραπέζι συζητούνται διεξοδικά

Όπως σας έχουμε ήδη πληροφορήσει με προηγούμενο ρεπορτάζ, μεγάλο ενδιαφέρον έχουν επιδείξει δύο πρόσωπα των media, ένα από Κύπρο και ένα από Ελλάδα.

Πρόκειται για τον μεγαλοεπιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη και τον τέως Υπουργό Εσωτερικών Σωκράτη Χάσικο, ο οποίος έχει αποχωρήσει πρόσφατα από την τηλεόραση του Alpha, τα ηνία της οποίας ανέλαβε ο κύριος Παπαέλληνας.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ενδιαφέρον για τη διαχείριση του καναλιού του Αρχαγγέλου έχει επιδείξει και ο ιδιοκτήτης του Φιλελευθέρου Νίκος Χρ. Παττίχης μαζί με τον Πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα».

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.