«Πόλεμος» στον Παναθηναϊκό! Απίστευτη επίθεση σε Αλαφούζο

Κόντρα δίχως τέλος Ερασιτέχνη και ΠΑΕ.

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον Ερασιτέχνη, καθώς πριν από λίγο υπήρξε ανακοίνωση-απάντηση σε όσα ανέφεραν οι άνθρωποι της ΠΑΕ για το μίσθωμα της Λεωφόρου.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι το τωρινό διοικητικό καθεστώς της ΠΑΕ έχει δώσει πάνω από 6 εκατ. ευρώ στον Ερασιτέχνη υπερκαλύπτοντας τις υποχρεώσεις της, ενώ επισημαίνεται πως το μίσθωμα των 500.000 ευρώ για τη Λεωφόρο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική αξία μίσθωσης (φέρνοντας σαν παράδειγμα το αντίστοιχο κόστος που έχει για την ΑΕΚ το ΟΑΚΑ).

Ο Ερασιτέχνης απάντησε σε πολύ υψηλούς τόνους και ζήτησε από τον Γιάννη Αλαφούζο, εφόσον θέλει τη Λεωφόρο, να ορίσει αυτός ένα τίμημα.

Αναλυτικά:

Αγαπητέ Ιωάννη Αλαφούζο 

Αρκετή ζημιά έχεις κάνει στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού. Άλλωστε η διοίκηση σου ομολόγησε ότι ήταν στρατηγική απόφαση να τιμωρηθεί η ομάδα μας με -6 βαθμούς και ουσιαστικά να μην πάρoυμε άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Είναι η ίδια διοίκηση που προσμετρά στα χρήματα προς τον Ερασιτέχνη τις σουίτες που εσύ έχτισες για εμπορική χρήση (1.900.000 ευρώ), τους λογαριασμούς της ΔΕΗ για αυτά τα 5 χρόνια (500.000 ευρώ) και τις επισκευές των 560.000 ευρώ (δεν ξέρουμε αν σε αυτές είναι και οι μπογιές που έδωσες στους φιλάθλους για να βάφουν το γήπεδο).

Παρακαλούμε σταμάτα να προσπαθείς να κάνεις ζημιά και στον Ερασιτέχνη. Πλήρωσε άμεσα το χρέος σου και άφησε μας να προσπαθήσουμε με ιδίες δυνάμεις να βγούμε από το οικονομικό αδιέξοδο που σε μεγάλο βαθμό εσύ μας οδήγησες (θυμάσαι την Παναθηναϊκή Συμμαχία και τις αθεώρητες αποδείξεις ως δωρεά;)

Για την επερχόμενη σεζόν, και εφόσον θέλεις την χρήση του «Απόστολος Νικολαϊδης» ,όρισε εσύ το τίμημα που επιθυμείς, απλά παρακαλούμε να το πληρώνεις στην ώρα του. Σε περίπτωση που έχεις τόσο μεγάλο πρόβλημα με τον Παναθηναϊκό και εξετάζεις και άλλα γήπεδα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το γειτονικό σου γήπεδο, αυτό του Φαλήρου. Εκεί άλλωστε θα είσαι σίγουρα πιο επιθυμητός, από ότι στην Λεωφόρο….  

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.